Tävlingen Les Mills Superstar är tillbaka

Bildkälla: Les Mills

Sedan 2014 har Les Mills Nordic framgångsrikt drivit konceptet Les Mills Superstar med auditions, priser och lite därtill.

Ansökan för årets version har redan öppnat för att delta vid live-auditions under mars och april i Stockholm, Warszawa, Köpenhamn och Helsingfors. I varje stad kommer deltagarna att tävla om en plats i semifinalen och slutligen för att gå till den stora finalen i Stockholm den 27 april.

Förra årets vinnare Eva Dobešová från Tjeckien | Bildkälla: Les Mills

Priserna är större än någonsin. Vinnaren av tävlingen i år kommer att få en plats på LES MILLS TRAINING CAMP – en betald semester i Grekland med mycket träning – inklusive möjlighet att presentera klasser tillsammans med nordiska tränare och presentatörer. På listan över priser finns också en utbildning från Improve Educations samt prylar från Adidas, NOCCO och Polar.

Läs mer här.