Våra partners

eleiko friskvårdsföretagen partners
Eleiko arbetar för att göra människor starkare så de kan prestera bättre - i sin sport och i sin vardag.

Eleiko arbetar för att göra människor starkare så de kan prestera bättre – i sin sport och i sin vardag.

I över 60 år har vi varit världsledande inom tyngdlyftning, styrkelyft och gym & fitness. Utrustning från Eleiko har levererats till träningsanläggningar och tävlingar i mer än 180 länder. Som enda företag certifierat av samtliga internationella förbund inom styrkesporterna tyngdlyftning och styrkelyft (IWF, IPF samt Para Powerlifting federationerna) ses våra produkter ofta på världens största mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.

Web: eleiko.com

Les Mills – For a fitter planet

Les Mills är världsledande inom gruppträning och är samarbetspartner med över 20 000 träningsanläggningar i 100 länder samt har över 140 000 utbildade instruktörer.

För oss är hälsa mer än bara träning, även om vår passion är träning. Vi arbetar för att kunna förbygga och skydda människor, vår planet och våra samhällen. Vi vill skapa en bra grund även för morgondagen, så att framtida generationer har möjlighet att ta del av vår vackra natur och dess tillgångar. Rent vatten, frisk luft, hållbar mat och friska människor – det är vad ”Fitter planet” betyder för oss.

Genom våra träningspass har vi en otrolig möjlighet att sprida träningsglädje och bidra till att fler hittar glädjen i att röra sig och förbygga sjukdomar som främjar välmående både på kort och lång sikt. För oss är våra barn minst lika viktiga, genom att ge de goda förutsättningar till fysiska aktivet redan från tidig ålder kan vi befäst goda vanor som de kan ta med sig även som vuxna. Därför har vi tagit fram BORN TO MOVE®.

Hemsida: lesmills.com

Technogym är världsledande inom design och produktion av träningsutrustning och relaterade digitala lösningar.

Technogym erbjuder allt inom träningsmaskiner och träningsutrustning för privatpersoner, företag, hälsosektorn och gym.

Technogym erbjuder ett komplett ekosystem av uppkopplad utrustning, digitala tjänster, on-demand träning och appar som möjliggör en personlig träningsupplevelse för varje användare när som helst och var som helst: hemma, på gymmet eller när man är på resande fot.

Över 55 miljoner människor tränar idag med Technogym-utrustning på över 85 000 gym och 500 000 privata hem världen över. Technogym har varit den officiella leverantören av träningsutrustning till flera olympiska spel och kommer även att vara det till OS i Paris 2024.

Hemsida: qicraft.se 

Håll medarbetarna nära och engagerade – var de än befinner sig!

Ngager är systemet som knyter ihop all personal i organisationen. Den smarta, mobila lösningen inkluderar och engagerar alla medarbetare, så att all information alltid når alla.

De olika tjänsterna i Ngager anpassas sömlöst efter företag, bransch och förutsättningar.

Hemsida: ngager.se

EuropeActive grundades 2002 för att representera den europeiska tränings- och fysiska aktivitetssektorn med ambitionen att få fler människor att vara mer aktiva, oftare.

Hemsida: europeactive.eu

Omnigym Sweden AB har verkat i Sverige sedan 2021 med fokus på att sälja träningsutrustning för utomhusbruk.

Produkten framtogs 2015 på uppdrag från Helsingfors stad av leverantören David, som designat och levererat utrustning för inomhusgym sedan 1980-talet. Kort därefter startade Omnigym OY i Finland och har än idag samarbete med David såväl Jyväskylä Universitetet för utveckling.

Genom att erbjuda utegym med samma funktionalitet som den på ett inomhusgym, vill Omnigym bidra till att tillgängliggöra styrketräning för en bredare målgrupp och på sikt förbättra folkhälsan.

Utöver att tillverka och sälja utegym så bidrar Omnigym varje år med fördjupade insikter i utegymsbranschen genom egen studie Global User Study, som hittills genomförts med över 50 kommuner, fastighetsbolag och skolor i Sverige.

Ladda hem användarrapporten från 2023

Hemsida: omnigym.com

Epassi gör det enkelt att nå ut till fler kunder!

När du går med i Epassis nätverk av friskvårdsleverantörer når du inte bara ut till tusentals användare, du erbjuder även dina kunder en smidig betallösning. Ökad försäljning med minimal ansträngning, med andra ord.

Hemsida: epassi.se