Våra partners

eleiko friskvårdsföretagen partners
Eleiko arbetar för att göra människor starkare så de kan prestera bättre - i sin sport och i sin vardag.

Web: eleiko.com

Eleiko arbetar för att göra människor starkare så de kan prestera bättre – i sin sport och i sin vardag.

I över 60 år har vi varit världsledande inom tyngdlyftning, styrkelyft och gym & fitness. Utrustning från Eleiko har levererats till träningsanläggningar och tävlingar i mer än 180 länder. Som enda företag certifierat av samtliga internationella förbund inom styrkesporterna tyngdlyftning och styrkelyft (IWF, IPF samt Para Powerlifting federationerna) ses våra produkter ofta på världens största mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.

Eleiko är styrka – Det är vår passion, vår expertis, vårt arv och vår framtid.

Företaget strävar efter att kombinera ett professionellt företagande med en humanistisk människosyn.

Eleiko arbetar aktivt för att skapa en positiv miljö såväl inom företaget som i de olika omgivningar som företaget är verksamt. ”Att agera vänligt” är en av företagets grundvärderingar och en förutsättning för att kunna förverkliga vår vision om att bygga en starkare värld.

– Eleiko ser mycket positivt på att tillsammans med Friskvårdsföretagen verka för att fler människor ska bli mer aktiva. Som en ledande aktör inom idrott, träning och friskvård i såväl Sverige som internationellt, hoppas vi kunna vara en stark röst för ökad folkhälsa, säger Erik Blomberg, VD Eleiko Group AB.

Les Mills – For a fitter planet

Web: lesmills.com

Les Mills är världsledande inom gruppträning och är samarbetspartner med över 20 000 träningsanläggningar i 100 länder samt har över 140 000 utbildade instruktörer.

För oss är hälsa mer än bara träning, även om vår passion är träning. Vi arbetar för att kunna förbygga och skydda människor, vår planet och våra samhällen. Vi vill skapa en bra grund även för morgondagen, så att framtida generationer har möjlighet att ta del av vår vackra natur och dess tillgångar. Rent vatten, frisk luft, hållbar mat och friska människor – det är vad ”Fitter planet” betyder för oss.


Genom våra träningspass har vi en otrolig möjlighet att sprida träningsglädje och bidra till att fler hittar glädjen i att röra sig och förbygga sjukdomar som främjar välmående både på kort och lång sikt. För oss är våra barn minst lika viktiga, genom att ge de goda förutsättningar till fysiska aktivet redan från tidig ålder kan vi befäst goda vanor som de kan ta med sig även som vuxna. Därför har vi tagit fram BORN TO MOVE®.


VÅRA VÄRDERINGAR


ONE TRIBE
-Våra samarbetspartner, våra instruktörer och våra teamkamrater är vårt fokus. Vi är helt dedikerade till allas framgång.


BE BRAVE
-Vi strävar efter att vara innovativa och modiga.


CHANGE THE WORLD
-Vi ägnar oss åt hälsa och välbefinnande. I en värld där vi bombarderas av motstridiga och förvirrande hälso- och fitnessråd sticker Les Mills forskningsbaserade träningsprogram ut.

 

partners epassi friskvardsföretagen
Epassi finns för att inspirera människor till att må bra, för att de ska våga testa nya saker och för att i slutändan få alla att uppleva sitt bästa jag.

Web: epassi.se

På ett intuitivt och lekfullt sätt jobbar vi för att ge enkel tillgång till ett brett utbud av personalförmåner och hälsosamma upplevelser som sätter guldkant på vardagen. Och genom att leverera den bästa betallösningen, kundsupporten och bredden av personalförmåner är det möjligt. Det här gör vi för att vi tror på att människor som omfamnar sitt välmående och tar hand om sig själva är gladare och mer produktiva på och utanför jobbet.

Sedan starten 2007 har Epassi vuxit till att bli marknadsledande inom mobilbetalningar för personalförmåner i norra Europa. Den unika applösningen samlar personalförmåner och gör det enkelt för alla att uppleva sitt bästa jag. Epassi har fler än 35 000 leverantörer, 9 000 arbetsgivare med nästan 1,5 miljoner anställda.”