Partners

Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group, Peter Lindberg, Country Manager Qicraft Sweden

Technogym är sedan 35 år världsledande inom träningsutrustning och tjänster kopplade till hälsa och wellness. Technogym har utrustat över 70 000 gym, 45 000 hotell & företag och över 200 000 hem med toppmodern träningsutrustning. Varje dag använder över 35 miljoner människor utrustning från Technogym för att kunna leva ett sundare liv. I de Nordiska länderna är Qicraft stolt exklusiv distributör av Technogyms produkter.

Activating People – det är vår mission.

Vår övertygelse är att rörelse och träning ger en rik och givande livsstil, och att detta är en förutsättning för ett hållbart samhälle med en aktiv, frisk och hälsosam befolkning.

Vi tror att rörelse hjälper till att förbättra vår värld och att friska människor är nyckeln till en hälsosam planet. Idag äter vi för mycket och rör oss för lite. Globesity är en av de främsta utmaningarna för mänskligheten, liksom fetma bland barn som ökar med en lavinartad fart. För att vända den här trenden måste vi gå tillbaka till vårt ursprung och förändra våra vanor och livsstil.

Därför är vår mission, Activating People, ett viktigt och motiverande kall för framtiden och vår planet. En vägledande stjärna och anledningen till att Qicraft finns och varför vi gör vad vi gör varje dag. Vi är nordens ledande samarbetspartner och leverantör av träningsutrustning och tjänster inom hälsa. Ambitionen är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness.

Erik Blomberg, CEO Eleiko Group AB

Eleiko arbetar för att göra människor starkare så de kan prestera bättre - i sin sport och i sin vardag.

I över 60 år har vi varit världsledande inom tyngdlyftning, styrkelyft och gym & fitness. Utrustning från Eleiko har levererats till träningsanläggningar och tävlingar i mer än 180 länder. Som enda företag certifierat av samtliga internationella förbund inom styrkesporterna tyngdlyftning och styrkelyft (IWF, IPF samt Para Powerlifting federationerna) ses våra produkter ofta på världens största mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.

Eleiko är styrka – Det är vår passion, vår expertis, vårt arv och vår framtid.

Företaget strävar efter att kombinera ett professionellt företagande med en humanistisk människosyn. 

Eleiko arbetar aktivt för att skapa en positiv miljö såväl inom företaget som i de olika omgivningar som företaget är verksamt. ”Att agera vänligt” är en av företagets grundvärderingar och en förutsättning för att kunna förverkliga vår vision om att bygga en starkare värld.

- Eleiko ser mycket positivt på att tillsammans med Friskvårdsföretagen verka för att fler människor ska bli mer aktiva. Som en ledande aktör inom idrott, träning och friskvård i såväl Sverige som internationellt, hoppas vi kunna vara en stark röst för ökad folkhälsa, säger Erik Blomberg, VD Eleiko Group AB.