Omnigym – ny partner till Friskvårdsföretagen

Vi är glada att meddela att Omnigym valt att följa med på vår resa som partner. Omnigym grundades i Finland 2015 på efterfrågan från Helsingfors Stad som önskade en bättre funktionalitet för deras utegym. Sedan dess har Omnigym levererat utegymsutrustning till över 250 platser, både i Norden och i Europa.

Omnigyms vision är att skapa attraktiva, generationsöverskridande och sociala mötesplatser som bidrar till ett starkare och friskare Sverige. Genom att leverera bästa möjliga funktionalitet, unika data och kunskap, vill Omnigym introducera nyskapande mervärden till olika platser och branscher.

Med sina innovativa lösningar, strävar Omnigym efter att bidra mer till branschen och samhället. Genom aktivt arbete för att göra träning tillgänglig för alla, erbjuder man hållbara och användarvänliga utomhusgym anpassade för det nordiska klimatet.

”Partnerskapet med Friskvårdsföretagen är en del av vårt engagemang för att aktivt bidra till ökad folkhälsa. Vi delar visionen om att erbjuda träningsmöjligheter som inte bara möter förväntningarna utan inspirerar till en kontinuerlig, hälsofrämjande resa. Tillsammans strävar vi efter att forma en starkare och friskare framtid för samhället i stort”, säger Hanna Löfbom, VD Omnigym Sverige AB.

Läs mer om Omnigym här.