Partners

Erik Blomberg, CEO Eleiko Group AB

Eleiko arbetar för att göra människor starkare så de kan prestera bättre - i sin sport och i sin vardag.

I över 60 år har vi varit världsledande inom tyngdlyftning, styrkelyft och gym & fitness. Utrustning från Eleiko har levererats till träningsanläggningar och tävlingar i mer än 180 länder. Som enda företag certifierat av samtliga internationella förbund inom styrkesporterna tyngdlyftning och styrkelyft (IWF, IPF samt Para Powerlifting federationerna) ses våra produkter ofta på världens största mästerskap. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.

Eleiko är styrka – Det är vår passion, vår expertis, vårt arv och vår framtid.

Företaget strävar efter att kombinera ett professionellt företagande med en humanistisk människosyn. 

Eleiko arbetar aktivt för att skapa en positiv miljö såväl inom företaget som i de olika omgivningar som företaget är verksamt. ”Att agera vänligt” är en av företagets grundvärderingar och en förutsättning för att kunna förverkliga vår vision om att bygga en starkare värld.

- Eleiko ser mycket positivt på att tillsammans med Friskvårdsföretagen verka för att fler människor ska bli mer aktiva. Som en ledande aktör inom idrott, träning och friskvård i såväl Sverige som internationellt, hoppas vi kunna vara en stark röst för ökad folkhälsa, säger Erik Blomberg, VD Eleiko Group AB.

Lena Holmberg, Marketing Direktor, Les Mills Nordic

Les Mills – For a fitter planet

Les Mills är världsledande inom gruppträning och är samarbetspartner med över 20 000 träningsanläggningar i 100 länder samt har över 140 000 utbildade instruktörer.

För oss är hälsa mer än bara träning, även om vår passion är träning. Vi arbetar för att kunna förbygga och skydda människor, vår planet och våra samhällen. Vi vill skapa en bra grund även för morgondagen, så att framtida generationer har möjlighet att ta del av vår vackra natur och dess tillgångar. Rent vatten, frisk luft, hållbar mat och friska människor – det är vad ”Fitter planet” betyder för oss.

Genom våra träningspass har vi en otrolig möjlighet att sprida träningsglädje och bidra till att fler hittar glädjen i att röra sig och förbygga sjukdomar som främjar välmående både på kort och lång sikt. För oss är våra barn minst lika viktiga, genom att ge de goda förutsättningar till fysiska aktivet redan från tidig ålder kan vi befäst goda vanor som de kan ta med sig även som vuxna. Därför har vi tagit fram BORN TO MOVE®.

VÅRA VÄRDERINGAR

ONE TRIBE
-Våra samarbetspartner, våra instruktörer och våra teamkamrater är vårt fokus. Vi är helt dedikerade till allas framgång.

BE BRAVE
-Vi strävar efter att vara innovativa och modiga.

CHANGE THE WORLD
-Vi ägnar oss åt hälsa och välbefinnande. I en värld där vi bombarderas av motstridiga och förvirrande hälso- och fitnessråd sticker Les Mills forskningsbaserade träningsprogram ut.

Niclas Jernberg, VD ActiWay AB

ActiWay arbetar för att göra det enkelt för alla att vara aktiva – överallt i hela Sverige

ActiWay är marknadens smidigaste digitala lösning för hantering av friskvårdsbidraget. Vår unika lösning för betalning, administration och uppföljning av bidraget aktiverar fler medarbetare till ett aktivare och friskare liv. ActiWays anslutna användare, som finns representerade i alla sektorer, kan enkelt välja tjänster som passar just dem bland de friskvårdsleverantörerer som finns samlade i vår portal. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för alla att vara aktiva – överallt i hela Sverige.

Vi aktiverar medarbetare

ActiWay arbetar aktivt för att inspirera och informera om friskvård och hälsa. Vi gör det smidigt för medarbetare att nyttja sina bidrag genom en enkel hantering och ett tydligt och synligt friskvårdsutbud. Användandet av friskvårdbidraget ökar från 30 till uppemot 90 procent för arbetsgivare som använder ActiWay. För friskvårdsföretag är ActiWay en enkel väg till större kundvolym, och en effektiv marknadsföringskanal till över hundratusentals potentiella kunder.

Vi är stolt friskvårdspartner till Friskvårdsföretagen för vi brinner för hälsofrågor och vill göra det möjligt för alla att aktivera sig. Genom vårt samarbete kan vi tillsammans driva hälso- och friskvårdsfrågor inom både näringsliv och politik.