Välkommen till Branschdagen 26 maj 2023

Branschdagen för dig inom gym- och friskvårdsbranschen!

26e maj välkomnar vi aktörer från hela branschen till en heldag fylld med intressanta talare, givande diskussioner och mycket nätverkande! 

Årets talare:

“Hemmagympa med Sofia – bakom kulisserna”- Sofia Åhman har blivit hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igen 20 minuters träning i TV. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne folkkär och hon har även belönats med tv-priset Kristallen.

“Dö ung så sent som möjligt” – Göran Adlén, en av Sveriges mest erfarna framtidsspanare och prisbelönta föreläsare, kommer i den här föreläsningen presentera sina top fem trender för träningsbranschen. En optimistisk spaning fylld med möjligheter, inte minst vad gäller den stora frågan – hur vi kan dö unga så sent som möjligt i livet? 

“Fysisk aktivitet – hälsonytta, och risker?” – Mats Börjesson, professor i idrottsfysiologi med inriktning mot idrottskardiologi och folkhälsa vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi.

“Dopingens trender och utveckling” – Jonas Karlsson, välkänd tv-profil och programledare och en av landets mest anlitade föreläsare när det gäller dopning, tillsammans med PRODIS, bakom metoden 100% RenHårdTräning, pratar om det viktiga ämnet doping och anabola steroider. Vilka trender ser vi, vad säger de senaste rapporterna, och vad kan man göra? 

Att leda din verksamhet genom osäkra tider” – Erik Blomberg kommer, med sin 10-åriga bakgrund som VD för familjeägda Eleiko, prata om hur företag kan möta dagens ökade osäkerhet. Erik kombinerar ett makroekonomiskt och branschmässigt förhållningssätt till strategier för att bygga motståndskraft och ta vara på möjligheter.

“Medarbetare är missnöjda med arbetsgivarnas hälsosatsningar – vilka verktyg finns för att vända detta?” – Åsa Severgårdh, VD för Epassi, kommer ge tipsen på hur arbetsgivare både kan spara tid, pengar och energi och få nöjdare medarbetare på köpet.